شرکت شیمی الکتریک توان (شیماتو)
شیمی الکتریک توان (شیماتو)
واردات، صادرات، طراحی، تعمیر و نگهداری تاسیسات الکتریکی و مکانیکی، انرژی های تجدید پذیر (خورشید و باد)
مشاور، طراح، ساخت، تامین، نگهداری، بهره برداری تجهیزات نیروگاهی، پالایشگاهی، پتروشیمی، خدمات، پشتیبانی و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز را در دستور کار خود در شروع فعالیت در دهه 80 شروع نموده و در دهه 90 رو به سمت انرژی های تجدیدپذیر خورشید و باد نهاده و در اواسط دهه 90 وارد تحقیقات و مراحل دانش بنیانی جهت تأمین روشنایی معابر، جاده ها و اتوبان ها با چراغهای ارتفاع بیش از 10متر نمود که سرویس و خدمات نصب آن به روش رباتیک و دانش عملی و تحقیقاتی میسر گردیده است.
با ساخت ابزارهای مخصوص نصب سریع در مکان های هدف و سرویس و نگهداری آنها بدون نیاز به جرثقیل های سنگین با امکان تأمین برق ترکیبی از پانل های خورشیدی (سولارSolar) و برق شبکه را نمود.
در حال حاضر شرکت شیمی الکتریک توان، آماده عقد قرارداد جهت نصب لایتینگ تاور و استند در اتوبان ها و جاده های بین شهری و تولید چراغ های SMD به سفارش با استفاده از تکنولوژی اپتیک و نصب سریع توسط ربات و هوش مصنوعی با بهره گیری از سیستم انتقال و پردازش تصویر و کنترل از راه دور می باشد.
پنل خورشیدی یک تجهیز الکترونیکی است که برای تولید گرما یا برق از تابش خورشید استفاده می کند. نمونه هایی که گرما تولید می کنند پنل های خورشیدی حرارتی هستند در حالی که نمونه هایی که برق تولید می کنند پنل های خورشیدی فتوولتائیک هستند.پنل های خورشیدی فتوولتائیک به دو دسته اصلی پنل های خورشیدی مونو کریستال و پنل های خورشیدی پلی کریستال تقسیم میشوند.
تفاوت پنل های خورشیدی مونو کریستال و پلی کریستال چیست؟
تفاوت اصلی این دو فناوری در خلوص کریستالی سلول های پنل است. پنل های خورشیدی تک کریستالی یا مونو کریستال دارای سلول های خورشیدی هستند که از یک بلور سیلیکون ساخته شده اند در حالی که پنل های خورشیدی پلی کریستالی دارای سلول های خورشیدی هستند که از چندین قطعه سیلیکون ذوب شده با هم ساخته شده اند. بنابراین خلوص کریستالی سلولهای پنلهای خورشیدی مونو کریستال بسیار بیشتر از پنلهای خورشیدی چند کریستالی است.
تصویر زیر نحوه تشخیص دو نوع مختلف پنل خورشیدی را نشان می دهد. سلول های تک کریستالی سیاه و هشت ضلعی هستند در حالی که سلول های پلی کریستالی آبی تیره و مربع هستند.
تفاوت عملکرد پنل مونوکریستال و پلی کریستال چیست؟
راندمان یک پنل خورشیدی نسبت بین مقدار انرژی جمع آوری شده در مقایسه با مقدار انرژی تولیدی است که بقیه آن در گرما از بین می رود. بازده ۲۰ درصد به این معنی است که ۲۰ درصد از تابش خورشیدی به برق و ۸۰ درصد از دست رفته به گرما تبدیل می شود. هر چه راندمان بیشتر باشد، مقدار برق تولیدی بیشتر است.
گفتنی است، پنلهای خورشیدی مونو کریستال بهتر از پنلهای خورشیدی چند کریستالی عمل میکنند، زیرا سلولهای خورشیدی مونو کریستال از یک بلور تشکیل شدهاند تا یک ترکیبی از کریستالها، که پاسخ طیفی آنها و در نتیجه تولید انرژی آنها را افزایش میدهد.
به طور مشخص، راندمان پنل های خورشیدی مونو کریستال بین ۱۶ تا ۲۴ درصد متغیر است در حالی که بازده پنل های خورشیدی پلی کریستالی بین ۱۴ تا ۲۰ درصد متغیر است. این بدان معناست که در یک سطح مساوی، پنل های خورشیدی مونو کریستالی کارآمدتر هستند. این صفحات خورشیدی اغلب برای کسانی پیشنهاد می شود که دارای فضای محدودی هستند و میزان مساحت اشغال کننده سطح پنل برای آنها بسیار مهم است.
یکی دیگر از مزایای بزرگ پنل های خورشیدی مونو کریستال این است که خلوص کریستالی سلول های آنها به گونه ای است که تولید آنها زودتر از پنل های خورشیدی پلی کریستال شروع می شود و دیرتر متوقف می شود. این نوع پنل ها نه تنها کارآمدتر هستند، بلکه دوره تولید انرژی طولانی تری نسبت به پنل های خورشیدی پلی کریستالی خواهند داشت.
اینورتر هیبریدی
در سیستم های انرژی مدرن، اینورتر خورشیدی هیبریدی نقش حیاتی ایفا می کند. آنها به کسب و کارها کمک می کنند تا به استقلال شبکه دست یابند و در مصرف انرژی کارآمد شوند.
یک اینورتر هیبریدی با استفاده از انرژی خورشیدی، توان DC را به برق AC تبدیل می کند PV تولید برق یا سایر منابع این اینورترها می توانند برق AC را در باتری ها ذخیره کنند.
اینورترهای هیبریدی به دلیل ظرفیت خود در تامین برق خارج از شبکه و نصب آسان شناخته شده اند. اینورتر هیبریدی، بر خلاف یک اینورتر ساده، یک اینورتر، شارژر باتری و کنترل کننده شارژ را در یک دستگاه قابل حمل ترکیب می کند.
اینورترهای هیبریدی بخشی قابل انعطاف و جدایی ناپذیر از سیستم های انرژی امروزی هستند، زیرا آنها به طور موثر برق DC را از منابع انرژی تجدیدپذیر به برق AC تبدیل می کنند و در عین حال جریان انرژی دو جهته را تسهیل می کنند.اینورترهای هیبریدی برای اتصال به باتری به کوپلینگ DC متکی هستند، در حالی که کوپلینگ AC برای اتصال به شبکه کار می کند. انتقال انرژی بین سیستم های AC و DC به عنوان نتیجه ای امکان پذیر می شود که امکان عملکرد کارآمد و قابل اعتماد را فراهم می کند.
اجزای اینورتر هیبریدی و عملکرد آنها
سوئیچهای انتقال، شارژرهای باتری، کنترلکنندههای شارژ و جعبه/مبدل توزیع DC به AC بخشهای ضروری اینورترهای هیبریدی هستند.
- مبدل DC به AC برق DC ذخیره شده در باتری ها یا پنل های خورشیدی را به برق AC تبدیل می کند.
- وظیفه سوئیچ انتقال انتقال بین برق شبکه و توان ذخیره شده در باتری ها است.
- همانطور که از نام آن پیداست، شارژر باتری، بانک باتری را شارژ می کند تا آن را کار کند.
- کنترل کننده شارژ تضمین می کند که شبکه بیش از حد یا کم شارژ نمی شود و عملکرد بهینه شبکه خورشیدی را تضمین می کند.
شرکت تعاونی تولیدی صنایع گارد الکتریک ایران (گــاردیـــــــران)
شرکت تعاونی تولیدی صنایع گارد الکتریک ایران به شماره ثبت 11161 و شناسه ملی 10380268698 دارای پروانه تاسیس شماره 179757 مورخه 1375/07/19 از وزارت تعاون به کد 2897 در زمینه تولید تجهیزات الکترونیک، سیستم های حفاظت الکتریکی، مبدل های الکتریکی، دستگاه های مخابراتی، انواع مانیتور و گیرنده های تلویزیونی و سیستم های محافظ برق خانگی ثبت گردیده است.